Για να μη χαθούμε...

Tuesday, May 18, 2010

Παραίτηση υφυπουργού για χρέη ύψους 5,5 εκατ ευρώ του συζύγου της

Τι άλλο μπορεί να ακούσει κανείς για να σοκαριστεί; Να "σοκαριστεί";
Όχι, όχι... να ΘΥΜΩΣΕΙ !
Το χρέος υπάρχει στην εφορία εδώ και δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια! Πόσοι διευθυντές αλλάξανε στη συγκεκριμένη ΔΟΥ όλα αυτά τα χρόνια; Τουλάχιστο δέκα! Πόσοι ελεγκτές ασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη υπόθεση; Τουλάχιστο τριάντα! Κανένας από όλους αυτούς τους Έλληνες δεν σκέφτηκε ότι τα χρήματα αυτά ανήκουν στο ελληνικό κράτος; ΟΧΙ; Όλοι αυτοί διαπραγματεύτηκαν τους άυλους συμβιβασμούς με τον σύζυγο και κέρδισαν χιλιάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ; Απομένει να δούμε τα αποτελέσματα της ΕΔΕ που διεξάγεται από το Υπουργείο Οικονομικών...
Η σύζυγος του ... συζύγου, εκλέχτηκε βουλευτής των Ελλήνων. Ορκίστηκε πίστη κι αφοσίωση στο σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδας.
Χθες, όταν αναγκάστηκε παραίτηση, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε για το χρέος του συζύγου της και ότι κάποιοι οργάνωσαν την πολιτική της εξόντωση...

Είμαστε ένας λαός που ζει σε μια χώρα που λούζεται από το φως του ήλιου τις περισσότερες μέρες του χρόνου στο γαλάζιο ορίζοντα και που περιτριγυρίζεται από πλατιές βαθυπράσινες και μπλε θάλασσες. Μόνο η ματιά του λαού μας στον τόπο που τον αγκαλιάζει αρκεί για να του δώσει όχι μόνο τη στοιχειώδη αλλά περισσή ευστροφία και μερικές φορές σοφία. Μπορούμε να σκεφτούμε λοιπόν κυρία μου!. Μπορούμε να κάνουμε τους δικούς μας συνειρμούς και να φτάσουμε στα δικά μας συμπεράσματα. Είναι τουλάχιστο λυπηρό να υποβιβάζετε την αντιληπτική μας ικανότητα με δηλώσεις του τύπου "Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν και για τον οποιοδήποτε λόγο, να μου καταλογίσει ατομική ιδιοτέλεια με σκοπό το προσωπικό όφελος." 
Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που ο κάθε βιοπαλαιστής αυτής της χώρας συμπιέζεται από την πρέσσα του ΔΝΤ και των σωτήρων μας γερμανών τραπεζιτών, ζούμε στιγμές τραγικής ειρωνείας, όπως στην αρχαία τραγωδία. Η σκηνή είναι φωτισμένη και ο ρακένδυτος ηθοποιός κλαίει απελπισμένα για την επιβίωσή του, όταν πίσω από τη σκηνή είναι στημένο ένα μεγάλο φαγοπότι και οι συνδαιτημόνες χαλαρώνουν τα ζωνάρια τους για να χωρέσουν στις τεράστιες κοιλιές τους περισσότερο φαγητό και ποτό.

No comments:

Post a Comment

Πορεία ελληνικού χρέους

Πορεία ελληνικού χρέους
(πηγή:http://www.troktiko.blogspot.com/)